Seniorrådgiver - Virksomhetsstyring

En unik mulighet for deg som ønsker å jobbe nordisk med virksomhetsstyring av innovasjonsprosjekter

Nordisk ministerråd er de nordiske regjeringers samarbeidsorgan. Nordic Innovation er en av Nordisk Ministerråds 12 organisasjoner. Vår visjon er å bidra til at Norden blir verdens mest integrerte og bærekraftig region innen 2030. Se www.nordicinnovation.org og www.norden.org .

Nordic Innovation er en sentral aktør i implementeringen av det nordiske samarbeidsprogrammet for nærings- og innovasjonspolitikk. Nordic Innovation bidrar til at Norden skal bli en foregangsregion for bærekraftig vekst. Vi arbeider for å fremme entreprenørskap, innovasjon og konkurransekraft i nordiske virksomheter.

Nordic Innovations virksomhet og aktiviteter tar sikte på å skape nordisk merverdi med konkrete resultater og synlige effekter for de nordiske landene. Vi søker en seniorrådgiver som får ansvar for å følge opp resultatrapportering som måler verdien, effekten og resultatene av våre mange initiativ. Du vil jobbe tett med ledelsen av Nordic Innovation og inngå i styringsdialogen med Nordisk Ministerråds sekretariat i København. Du vil få det faglige ansvaret for Nordic Innovations virksomhetsstyring.

Arbeidet vil bestå av både strategiske og operative elementer. Eksempler på arbeidsoppgaver kan være å utvikle strategier og programmer, prosjekter, danne nettverk, lage utlysninger, håndtere evalueringsprosesser, veilede og følge opp prosjekter. Du kommer til å ha tett kontakt med eksterne bedrifter og organisasjoner. Her er det viktig å tilpasse kommunikasjonen etter målgruppe på en profesjonell måte.

Dine hovedoppgaver:
 
  • Utvikle metoder, verktøy og system for overvåking og resultatmåling i Nordic Innovation
  • Bistå ledelsen i den overordnede styringsdialogen og rapporteringen
  • Bistå prosjektledere i etablering av gode mål og resultatindikatorer 
  • Følge opp prosjekter og analysere resultater
  • Ansvarlig for opplæring og veiledning av medarbeidere og prosjektledere i mål og målstyring
  • Formidling av mål og resultater


For å arbeide effektivt hos oss bør du ha relevant erfaring fra offentlig sektor eller næringslivet. Vi ser for oss at du har bakgrunn med bl.a. følgende områder:
 
  • Erfaring med utvikling, etablering og oppfølging av system for virksomhetsstyring
  • Erfaring med styringsdialoger i kunnskapsintensiv virksomhet
  • Erfaring med å formidle resultater
  • God økonomiforståelse
  • God kjennskap til relevante IKT-verktøy

Du bør ha akademisk bakgrunn på høyere nivå, og relevant arbeidserfaring. Vi forutsetter at du har gode kommunikasjonsferdigheter og at du kan kommunisere flytende på minst ett skandinavisk språk i tillegg til engelsk. Du er samarbeidsorientert, effektiv og trives i et hektisk miljø.
 
Vi kan tilby deg en spennende jobb i et interessant og utviklende arbeidsmiljø. Du vil få kollegaer fra alle nordiske land og ha kontakt med sentrale innovasjonsmiljøer i Norden og internasjonalt. En del reisevirksomhet må påregnes. Arbeidsplassen er i Oslo og stillingen er inntil 4 år med mulighet for forlengelse ytterligere 4 år.

Personer som er statsansatt i ett av de nordiske landene har rett til permisjon når vedkommende jobber for Nordic Innovation.

For ytterligere informasjon om Nordic Innovation se: http://www.nordicinnovation.org. For spørsmål til stillingen ta kontakt med: HR rådgiver, Kristine Høydahl (kristine.hoydahl@nordicinnovation.org), tlf +47 40 60 53 95

 

Tietoja

Tittel

Seniorrådgiver – virksomhetsstyring

Organisasjon

Nordisk innovation

By

Oslo

Søknadsfrist

14.06.2024 23:59

Ansettelsesvilkår

Lokale vilkår

Jobbkategori

Seniorrådgiver