Prosjektmedarbeider til profileringsprosjekt til Nordisk Ministerråd

Vil du være med på å forme og utvikle det nordiske varemerket, samt profilere Norden internasjonalt? Vi søker en kollega som kan drive Nordisk Ministerråds profileringsprosjekt videre, i samarbeid med dyktige kollegaer i Nordens Hus i København. Profileringsprosjektet har som formål å gjøre Norden mer synlig og konkurransedyktig på den internasjonale arenaen, noe vi gjør i tett samarbeide med ambassader og andre internasjonale aktører.

Stillingen
Som ansatt på profileringsprosjektet vil du være koblet til kommunikasjonsavdelingen i Nordens Hus. Selv om hovedansvaret ditt ligger på profileringsprosjektet, skal du belage deg på at andre tverrsektorielle oppgaver i det nordiske samarbeidet kan dukke opp og kreve din oppmerksomhet.   

Arbeidet er spennende, allsidig og iblant hektisk, noe som speiler seg i arbeidsoppgavene. Profileringsprosjektet er i en særdeles spennende periode der flere av prosjektene og aktivitetene er under utvikling. Dette betyr at flere av arbeidsoppgavene ikke er helt bestemte enda, men du kan regne med å starte opp og drive flere nye prosjekter.

Dine kommende arbeidsoppgaver inkluderer:
  • Tett, løpende kommunikasjon med interne og eksterne partnere. Eksterne partnere er alt fra nordiske ambassader til kommunikasjonsbyråer, grafisk designere og podkastprodusenter.
  • Utvikle kommende kommunikasjonskampanjer og andre kommunikasjonsverktøy.
  • Planlegge og arbeide med møter og store internasjonale arrangementer, slik som EXPO25 og Klimatoppmøtet (COP).
  • Utvikle et nytt podkastkonsept, i tett samarbeid med interne og eksterne kollegaer.
  • Håndtere administrative og økonomiske oppgaver tilknyttet profileringsprosjektet.

Statsborgerskap i et av de nordiske landene er et krav for stillingen. Arbeidsspråket til prosjektet er engelsk, men på kontoret i København kommuniserer vi på de skandinaviske språkene, og det er derfor et krav at du behersker både engelsk og et av de skandinaviske språkene (norsk, dansk eller svensk) på et profesjonelt nivå.

Vi ønsker oss at:
  • Du har en relevant akademisk utdannelse og noen års relevant arbeidserfaring.
  • Du er løsningsorientert og kan sette deg inn i kompliserte problemstillinger.
  • Du er ansvarlig og er god på å strukturere ditt eget arbeid, samt følge opp interne og eksterne partnere og de oppgavene som de har ansvaret for.
  • Du arbeider godt selvstendig og er ikke redd for å ta vanskelige beslutninger.
  • Du har gode kommunikasjonsferdigheter, både på engelsk og et av de skandinaviske språkene, og har evnen til å tenke strategisk og kritisk.  
  • Du skal være diplomatisk og ha lett for å samarbeide med folk på tvers av kulturer, land og andre forskjeller. 

Som medarbeider ved Nordisk ministerråds sekretariat forventes det at du arbeider etter våre kjerneverdier for medarbeiderskap, som har som mål å tydeliggjøre de verdiene som skal prege vårt arbeidsmiljø. Våre kjerneverdier for medarbeiderskap finner du som sentrale kvalifikasjoner her

Verdens mest bærekraftige og integrerte region
De nordiske statsministerne har fastsatt en visjon for det nordiske samarbeidet frem til 2030. Visjonen er at Norden skal være verdens mest bærekraftige og integrerte region innen 2030. Visjonen har stort fokus på grønn omstilling og en konkurransedyktig nordisk region, som sammen med sosial bærekraft er prioriterte strategiområder i Nordisk ministerråds arbeid. Visjonen støttes av en handlingsplan med 12 sentrale mål for perioden 2021-2024.

Nordisk ministerråd er sammen med Nordisk råd er kjernen i det offisielle nordiske samarbeidet. Sekretariatet består av tre fagansvarlige avdelinger samt generalsekretærens kontor, en kommunikasjonsavdeling og en avdeling for HR og jus, samt en økonomiavdeling. Nordisk ministerråds sekretariat ligger i Nordens Hus midt i København sammen med Nordisk råds sekretariat og Nordisk kulturfonds sekretariat og har omkring 130 ansatte.

Du kan lese mer om Nordisk Ministerråd på www.norden.org

Søknadsfrist
Siste frist for å laste opp din søknad er 8. august 2024. Stillingen er tidsbegrenset til 1 år, med mulighet for forlengelse.

Kontakt
Hvis du vil vite mer om stillingen, kan du kontakte Kommunikasjonssjef Niina Aagaard på niiaag@norden.org eller Projektleder Ida Croff på idacro@norden.org. For informasjon om ansettelsesvilkår, vennligst kontakt hr@norden.org. Grunnet sommerferie kan du forvente noe lenger svartid enn normalt.

Mangfold
Vi praktiserer en inkluderende rekrutteringsprosess og oppfordrer alle til å søke, uansett bakgrunn. Vi verdsetter ulike perspektiver, erfaringer og kulturer og mener at dyktige medarbeidere med forskjellige livserfaringer er avgjørende for at vi skal kunne oppnå vår felles nordiske visjon og våre mål.

Vi ser frem til å motta din søknad!

Information

Tittel

Prosjektmedarbeider til profileringsprosjekt til Nordisk Ministerråd

Organisasjon

Nordisk ministerråds sekretariat

By

København

Søknadsfrist

08.08.2024 23:59

Ansettelsesvilkår

Lokale vilkår

Jobbkategori

Projektmedarbeider

Kontaktpersoner

Hvis du vil vite mer om stillingen, kan du kontakte Kommunikasjonssjef Niina Aagaard på niiaag@norden.org eller Projektleder Ida Croff på idacro@norden.org. For informasjon om ansettelsesvilkår, vennligst kontakt hr@norden.org. Grunnet sommerferie kan du forvente noe lenger svartid enn normalt.